Når David Olsen bladrer gennem kalenderen med bookinger for sommeren, er den ikke lige så fyldt, som han er vant til. Han er direktør på hotellerne Wide Hotel, Ascot Hotel og Fiftyseven House. Ligesom resten af hotelbranchen forventer han at gå en tid i møde, hvor omsætningen kommer til at dale, skriver Børsen.

Det er særligt de stigende priser, der står tilbage med en stor del af skylden for, hvorfor det begynder at se knebent ud i fremtiden med besøgstallet. Men der er også en anden vigtig ting, som er afgørende, fortæller cheføkonom hos HORESTA, Jonas Kjær

”Der er stor usikkerhed om, hvor generelle økonomiske udvikling bevæger sig hen. Den usikkerhed tror jeg er med til at farve forbrugerne og gøre dem mere forsigtige, så de udskyder et hotelophold eller en rejse.”

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Log ind