Alarmklokkerne har gennem flere år bimlet og bamlet over hotelbranchen. Først langvarige corona-nedlukninger og nu en energikrise, som sender udgifterne på himmelflugt. Zleep Hotel i Billund Lufthavn er ingen undtagelse, men hotellet og dets direktør har en fasttømret tro på, at de nok skal komme gennem endnu en svær tid, skriver ehsyd.dk.

”Vi har lukket vores restaurantområde i løbet af en periode og sat skilte op til hotellets kunder om, at det er vores bidrag til at hjælpe Danmark gennem krisen. Vi oplever udelukkende, at der bliver taget godt imod vores initiativer,” siger Martin Ebmark, der kan konstatere, at hotellet med de mange initiativer er lykkedes med at spare 5.416 kilowatt på tre uger.

Ét er hotellet egne besparelser på forbrugsudgifter. Noget andet er udgiften på indkøb. Martin Ebmark har kaldt samtlige hotellets leverandører til møde på hotellet, hvor han åbent har talt med dem om, hvor de kan hente penge.

Læs hele historien her.

Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center

Sjællands største tagintegrerede solcelleanlæg ser nu dagens lys på toppen af Bella Center i København. Når samtlige solceller er tilsluttet, har solcelleanlægget en kapacitet på 2,79 MW. Det betyder, at solcellerne kan producere grøn energi svarende til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Log ind