Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Til HORESTA Årsdag var den lyserøde løber rullet ud ved indgangen til Øksnehallen i København, og indenfor var hallens mange tusinde kvadratmeter inddelt i først en forhal med stadeholdere og højborde, og så en stor sal med omkring 100 runde borde, fem storskærme og en scene i midten af rummet, skriver Turistmonitor.

HORESTAs formand Jan Vinter Laursen tog ordet på scenen og bød de fremmødte velkommen.

”Der er sket meget siden sidste årsdag. Både i branchen og i Horesta,” indledte han og henviste til, at branchen igen står over for en udfordrende tid med øgede omkostninger, og at man i HORESTA har nedsat en ny trio til at stå i spidsen for organisationen.

Derefter indtog HORESTAs nye direktion bestående af adm. direktør Pia E. Voss, politisk direktør Kristian Nørgaard og kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind scenen, men årsdagen handlede ikke om dem, slog Pia E. Voss hurtigt fast.

”Det handler om jer. Vi kan godt forstå, hvis I er lidt trætte. De sidste år har været noget af en rollercoaster,” lød det.

Læs hele historien her.

HORESTA: Stop unfair konkurrence fra det offentlige

I dag udsættes mange private virksomheder for unfair konkurrence fra offentlige institutioner, når eksempelvis museer, spillesteder eller forsamlingshuse udbyder konferencefaciliteter, overnatninger eller selskabsfaciliteter. Det vil HORESTA have ændret på.

Stor opbakning til HORESTA forslag

HORESTA har præsenteret 10 bud på, hvordan turismen kan bidrage til vækst uden for de store byer, blandt andet ved at gøre taxalovgivningen fleksibel.

Log ind