Der har været fuld knald på forlystelsesparkerne i Danmark i år. Gæsterne er med andre ord strømmet til i løbet af 2022, som branchen selv betegner som et rekordår, skriver Turistmonitor.

”Min fornemmelse er, at 2022 bliver en af de bedste sæsoner nogensinde i de danske forlystelsesparker, selvom vi stadig i nogen grad har manglet de internationale turister,” siger Søren Kragelund, som er formand for Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark.

Med al sandsynlighed rammer det samlede besøgstal tæt på eller over de 12 millioner gæster, som de 12 medlemmer af foreningen havde gennem tælleapparatet i 2019, der var det sidste normale år, inden corona gjorde sit indtog.

Læs hele historien her.

Job som sørøver eller legeinstruktør trak 1.000 til stor jobmesse i Billund

Den traditionsrige jobmesse for sæsonarbejdere i Billund foregik lørdag for første gang i samarbejde mellem Legoland, Lego House, Lalandia og Wow Park - med stor interesse fra fremmødte. I fem timer var der proppet med folk i Billund, der ville tale sig til et job som prinsesse, Play Agent, livredder eller legeinstruktør, skriver TV Syd.
De og mange andre jobfunktioner var nemlig på højkant til fælles jobmesse i Billund Idrætscenter for sæsonarbejde i Legoland, Lego House, Lalandia Billund eller Wow Park.

Rekordår for fynske attraktioner

Turisterne er for alvor tilbage på Fyn. Således slog flere fynske attraktioner i 2022 deres egne besøgsrekorder. Det drejer sig om Egeskov Slot, Øhavsmuseet og Odense Zoo, skriver Standby.dk.

Log ind