Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere penge i tilskud, hurtigere igangsættelse af projekter samt tiltag, der gør det lettere at ansøge. Sådan lyder nogle af de i alt syv justeringer af Erhvervspuljen, der træder i kraft, da Erhvervspuljen genåbnede den 1. november.

Det var et bredt flertal af partier, der i juni blev enige om at ændre Erhvervspuljen for at få flere virksomheder til at ansøge om tilskud og få sat skub i uddelingen af puljens midler. Forventningen er, at de store potentialer, der ligger i puljen og den grønne omstilling, på den måde bedre kan indfries.

Stine Leth Rasmussen, vicedirektør i Energistyrelsen udtaler:

”Det bliver både nemmere for virksomhederne at søge tilskud og at komme i gang med deres projekter, ligesom det også bliver nemmere at forudse, hvor stort et tilskud de kan forvente at få. På den baggrund er det vores forventning, at Erhvervspuljen får uddelt endnu flere tilskud til den grønne omstilling af erhvervslivet”, siger hun. 

Webinar om Erhvervspuljens nye regler

Tirsdag d. 8. november kl. 16-17.30 afholder Energistyrelsen et webinar, hvor de nye regler for Erhvervspuljen bliver forklaret for alle interesserede virksomheder. Tilmelding sker til Kalle Jeppesen på [email protected], men webinaret kan også efterfølgende ses på SparEnergi.dk/erhvervstilskud. Angiv venligst navn og organisation ved tilmelding.

Erhvervspuljen

Erhvervspuljen er en tilskudspulje til energieffektivisering i virksomheder, der skal sikre grøn omstilling og effektivisering af virksomhedernes energiforbrug. Puljen er på i alt 3,5 mia. kr. og løber fra 2020 til 2029.

Læs mere om Erhvervspuljen her.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Log ind