På mandag den 5. december er det 25 år siden, at Prins Henrik indviede DGI Byen i den gamle kødby på Københavns Vesterbro.

Udover at være Københavns største udbyder af idrætsfaciliteter rummer DGI byen også et hotel, mødelokaler samt og faciliteter til kulturelle og kunstneriske begivenheder. Derudover har hele Københavns sports-, aktivitets- og konferencecentrum igennem de sidste 25 år lagt rammer til et mangfoldigt udvalg af aktiviteter, som fx X Factor Bootcamp, politiske valgfester, COVID-19 vaccinationscenter, WorldPride, messer og konferencer samt meget andet. 

Administrerende direktør for DGI Byen, Michael Stensbøl ser tilbage med stor begejstring på DGI Byens bedrifter, og har fortsat store ambitioner for fremtiden:

”Jeg er meget glad for, at vi i løbet af de 25 år er lykkes med at skabe Københavns største og vigtigste kraftcenter for sport, fritid, kultur og erhvervsaktiviteter. Nu tager vi hul på det næste kapitel for DGI Byen, hvor vi for alvor ønsker at øge fokus på københavnernes livskvalitet og sundhed. Vi skal alle passe på vores fysiske og mentale helbred, hvorfor vi ønsker at skabe et univers i den gamle kødby, hvor alle vores gæster motiveres og inspireres til en sund livsstil,” siger Michael Stensbøl.

DGI Byen fejrer sine første 25 gennem en hel uge med masser af festlige indslag fra 5. til 11. december, hvor den bl.a. står på billig adgang til Vandkulturhuset, rabatter og sjove aktiviteter.

 Læs mere her

Guldkroen lukkede - og så alligevel ikke helt

Der er noget familiært over Franks Kro, der på rekordtid har åbnet den spisestue, der engang hed Guldkroen i København. Kokken Frank Svärd Pedersen, der ejede Guldkroen sammen med Umut Sakarya, havde nemlig kun få dage til at genåbne stedet sammen med Camilla Basse, skriver Københavnliv.dk.

Ny GM ansat på Best Western hotel i København

Den danske hotelkoncern, Core Hospitality, udvider sit team med en ny kollega. Pia Nielsen har påtaget sig rollen som daglig leder i koncernens Best Western Plus ejendom nær Københavns Lufthavn. Pia Nielsen har 20+ års erfaring fra hotelbranchen, herunder sin seneste rolle som General Manager på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.

Log ind