Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det skal være endnu tryggere at gå i byen i Esbjerg og Sønderborg. Syd- og Sønderjyllands Politi indfører fra den 15. marts nattelivszoner, der dækker flere af de gader og pladser i Esbjerg og i Sønderborg, hvor mange mennesker traditionelt går i byen.

”Der er på ingen måde tale om, at dette tiltag er et udtryk for stigende kriminalitet i nattelivet. Der er alene tale om, at vi har fået et nyt værktøj stillet til rådighed, som vi vil tage i brug for at øge trygheden i nattelivet”, siger politidirektør i Syd- og Sønderjyllands Politi Frits Kjeldsen.

Den 1. juli sidste år trådte en lovændring i kraft, så personer, der bliver dømt for bestemte former for kriminalitet i nattelivet, kan idømmes et forbud mod at gå på barer, diskoteker og lignende steder mellem midnat og klokken 5.00. Forbuddet betyder også, at de dømte ikke må færdes i de nattelivszoner, som politikredsene har oprettet. Forbuddet er landsdækkende og gælder på tværs af politikredsene. Forbuddet kan gælde i op til to år.

Læs hele historien her.

Rekom introducerer nyt franchisekoncept

Sydeuropæisk afterski-kultur er kernen i det nye barkoncept udtænkt af barkoncernen Rekom. Franchisekonceptet skal udbredes i både Danmark og udlandet. Første to barer åbner i 2024.

Log ind