De ukrainske flygtninge, som kommer til at bosætte sig i Kolding, mens de er på flugt fra krig i deres hjemland, skal hjælpes i arbejde så hurtigt som muligt, og virksomhederne har en forpligtelse til at bidrage til at hjælpe de mennesker, som må forlade Ukraine efter Ruslands invasion af landet. Det mener administrerende direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, som slår fast, at man på hans hotel står klar med en udstrakt hånd og et ønske om at ansætte ukrainske flygtninge, skriver JV.dk.

I en servicevirksomhed som hans mangler man hænder, og dermed vil ukrainske flygtninge kunne hjælpe med at besætte nogle af de ledige stillinger på hotellet.

Men erhvervslivet har også en forpligtelse til at hjælpe med at få så mange ukrainere som muligt i arbejde, efterhånden som de ankommer til Danmark, mener Peder J. Madsen.

”For mig er det lige meget, om ens vugge har stået i Aleppo, Assens, Kolding eller Kiev, når jeg skal ansætte folk.”

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind