De er gået fra den ene succeshistorie til den anden. Brødrene Theis og Magnus Thesbjerg og deres traditionelle grillmad spreder sig i samme hast udover Aarhus, som den brune sovs spreder sig i deres flæskestegssandwich, skriver Stiften.dk.

Brødrenes Original tog for alvor under pandemien, hvor de hurtigt fik skabt et trofast publikum med deres foodtruck, der skiftede lokation i løbet af ugens dage. Senere fik de opstillet en fast foodtruck på Aarhus Ø's nye madmarked, Tørv, og nu får de to brødre en fast adresse.

Sammen med Pizza Boys, der laver surdejspizza, rykker de ind til de lokaler, hvor den afdøde Marcello Passalia havde sin restaurant Passione & Enoteca.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

HORISONT Hotel & Konference i Aarhus ansætter stærk salgsprofil

Mange nye hoteller er skudt op i Aarhus de senere år, og flere er på vej. Det giver naturligt nok en øget konkurrence blandt aktørerne på det aarhusianske hotel- og konferencemarked og dette tager Casper Bock, hotelchef på HORISONT Hotel & Konference, nu konsekvensen af. Hotellet ansætter nemlig Ole Husted Ditlevsen som key account manager.

Log ind