Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De er gået fra den ene succeshistorie til den anden. Brødrene Theis og Magnus Thesbjerg og deres traditionelle grillmad spreder sig i samme hast udover Aarhus, som den brune sovs spreder sig i deres flæskestegssandwich, skriver Stiften.dk.
Brødrenes Original tog for alvor under pandemien, hvor de hurtigt fik skabt et trofast publikum med deres foodtruck, der skiftede lokation i løbet af ugens dage. Senere fik de opstillet en fast foodtruck på Aarhus Ø's nye madmarked, Tørv, og nu får de to brødre en fast adresse.
Sammen med Pizza Boys, der laver surdejspizza, rykker de ind til de lokaler, hvor den afdøde Marcello Passalia havde sin restaurant Passione & Enoteca.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024