De er gået fra den ene succeshistorie til den anden. Brødrene Theis og Magnus Thesbjerg og deres traditionelle grillmad spreder sig i samme hast udover Aarhus, som den brune sovs spreder sig i deres flæskestegssandwich, skriver Stiften.dk.

Brødrenes Original tog for alvor under pandemien, hvor de hurtigt fik skabt et trofast publikum med deres foodtruck, der skiftede lokation i løbet af ugens dage. Senere fik de opstillet en fast foodtruck på Aarhus Ø's nye madmarked, Tørv, og nu får de to brødre en fast adresse.

Sammen med Pizza Boys, der laver surdejspizza, rykker de ind til de lokaler, hvor den afdøde Marcello Passalia havde sin restaurant Passione & Enoteca.

Læs hele historien her.

”Vi ser ind i en dejlig travl periode lige nu,” siger en hoteldirektør

Det er igen blevet gode tider i hotelbranchen. Antallet af overnatninger på aarhusianske hoteller har i årets første syv måneder ligget 13 pct. over 2019, som var det seneste almindelige år. Da var der 532.895 overnatninger ved udgangen af juli. I år havde der været 602.438 overnatninger i årets første syv måneder, skriver JP Aarhus.

Blødere vand i hovedstadsområdet vil gavne erhvervet

Snart vil der være mindre kalk i vandet i hovedstadsområdet, og det medfører en række gevinster for områdets hoteller og restauranter, der kan se frem til mindre slid på maskiner, mindre kemikalieforbrug og mindre bøvl med rengøring.

Log ind