Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Samfundet har i noget tid nu været åbent op efter en længere periode med kedsomme coronanedlukninger. Det betyder også, at mange af de arrangementer, der som regel afholdes i pinsen, nu vender tilbage i år. Og det er noget, man vil kunne mærke ude i hotel- og restaurationsbranchen, skriver JV.dk.

Ifølge Booking.com, der er en af verdens største onlinevirksomheder inden for rejser, er der i pinseweekenden kun en overnatningsmulighed tilbage i Vojens, men bookingportalen viser intet i Haderslev by. Det er dog ikke nødvendigvis retvisende, så avisen har foretaget en rundringning til nogle lokale erhvervsdrivende, der tilbyder overnatning.

”Pinsen ser god ud for os, da vi næsten er fuldt booket på hotellet. Vi har stadigvæk et par enkelte senge, men det er begrænset. Jeg tror, det er en kombination af, at folk gerne vil ud, men at man ikke rejser udenlands den weekend,” siger Anders Løkkegaard Madsen, der er hotelchef på Hotel Norden.

Fra den 3. til den 5. juni afholdes Hertug Hans Festival, og det er noget, man kan mærke hos Hotel Norden. Den 4. og 5. juni afholdes der Haderslev Cup, hvor Haderslev Fodbold er vært for fjerde gang.

Læs hele historien her.

Log ind