Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi kender alle til dilemmaet – hvad skal jeg vælge fra menukortets mange lækkerier? Men det dilemma opstår ikke, hvis man slår et smut forbi Restaurant Nögen i Aarhus – de har slet ikke noget menukort, skriver BT.dk.
Faktisk ved de ikke selv før på dagen, hvilke retter de har tænkt sig at servere for gæsterne. De aner heller ikke, hvilke råvarer de overhovedet har at gøre godt med. Og selvom det lyder lidt problematisk, så er det helt bevidst.
”I restaurationsbranchen bliver store mængder mad kasseret. Vi vil bevise, at man sagtens kan bruge varer, der nærmer sig sidste salgsdato, eller grøntsager, der er skæve,” siger restaurantindehaver Frederik Nørgaard.
Konceptet handler om at mindske madspild og tænke mere bæredygtigt – og så er det sjovt, forklarer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025