Vi kender alle til dilemmaet – hvad skal jeg vælge fra menukortets mange lækkerier? Men det dilemma opstår ikke, hvis man slår et smut forbi Restaurant Nögen i Aarhus – de har slet ikke noget menukort, skriver BT.dk.

Faktisk ved de ikke selv før på dagen, hvilke retter de har tænkt sig at servere for gæsterne. De aner heller ikke, hvilke råvarer de overhovedet har at gøre godt med. Og selvom det lyder lidt problematisk, så er det helt bevidst.

”I restaurationsbranchen bliver store mængder mad kasseret. Vi vil bevise, at man sagtens kan bruge varer, der nærmer sig sidste salgsdato, eller grøntsager, der er skæve,” siger restaurantindehaver Frederik Nørgaard.

Konceptet handler om at mindske madspild og tænke mere bæredygtigt – og så er det sjovt, forklarer han.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

HORISONT Hotel & Konference i Aarhus ansætter stærk salgsprofil

Mange nye hoteller er skudt op i Aarhus de senere år, og flere er på vej. Det giver naturligt nok en øget konkurrence blandt aktørerne på det aarhusianske hotel- og konferencemarked og dette tager Casper Bock, hotelchef på HORISONT Hotel & Konference, nu konsekvensen af. Hotellet ansætter nemlig Ole Husted Ditlevsen som key account manager.

Log ind