Endelig skal der igen dystes i kokkekunst fra øverste hylde, når Sol over Gudhjem d. 25. juni slår dørene op til den 12. udgave af den prestigefyldte kokkekonkurrence. Og det er ikke hvem som helst, der i år krydser klinger på havnen, skriver TV2 Bornholm.

I feltet af dommere og deltagere kan vi blandt andet se frem til at hilse på mere end én Bocuse d’Or-vinder, en Bocuse d’Or-dommer og adskillige Michelin-stjerner fra ind- og udland.

I hovedkonkurrencen dyster Andreas T. Møller, souschef Restaurant Møntergade, Nick Curtin, køkkenchef Aloutte, Torsten Vildgaard og David Fischer, ejer af Hos Fischer.

Læs mere her.

Tidligere Noma-kok vinder Sol over Gudhjem.

Det var en glad og stolt Torsten Vildgaard, der efter mere end fire timers hårdt arbejde i køkkenet kunne hæve Sol Over Gudhjem-trofæet og kalde sig vinder af hovedkonkurrencen i Sol over Gudhjem 2022. Vildgaard modtog en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin blev en flot nr. to, David Fischer fik tredjepladsen og sidste års vinder Andreas T. Møller tog fjerdepladsen.

Stor kokkekonkurrence løber igen af stablen

Efter at været aflyst i 2020 og 2021 vil Danmarks største konkurrence for kokke, Sol over Gudhjem, i denne weekend endnu en gang være at finde på havnen i den nordøstlige by på Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem.

Bornholm: Ny hjælp til ukrainske jobsøgende

Den 23. maj afholder Bornholmske Flygtningevenner og ”Bornholm hjælper ukrainske flygtninge” speeddating for ukrainske flygtninge, men det er ikke en helt normal form for speeddating. Det handler ikke om romance, men om at jobsøgende ukrainske flygtninge og bornholmske arbejdsgivere skal finde hinanden, skriver TV2 Bornholm.

Log ind