Endelig skal der igen dystes i kokkekunst fra øverste hylde, når Sol over Gudhjem d. 25. juni slår dørene op til den 12. udgave af den prestigefyldte kokkekonkurrence. Og det er ikke hvem som helst, der i år krydser klinger på havnen, skriver TV2 Bornholm.

I feltet af dommere og deltagere kan vi blandt andet se frem til at hilse på mere end én Bocuse d’Or-vinder, en Bocuse d’Or-dommer og adskillige Michelin-stjerner fra ind- og udland.

I hovedkonkurrencen dyster Andreas T. Møller, souschef Restaurant Møntergade, Nick Curtin, køkkenchef Aloutte, Torsten Vildgaard og David Fischer, ejer af Hos Fischer.

Læs mere her.

Bornholm har stor succes med turbouddannelse for kokke

Gråt hår, fuldskæg og rynker omkring øjnene er ikke det, man typisk forbinder med en elev på en kokkeuddannelse. Men i klasseværelset på Campus Bornholm fredag morgen, hvor et nyt kuld af kokkeelever får undervisning i kreative retter, kendetegner det flere af de 10 elever på stolerækkerne, skriver Turistmonitor.

To danske kokkelandshold tager bronze ved VM

Der blev uddelt to sæt bronzemedaljer til danske kokkelandshold, da kokke-VM i Luxembourg torsdag blev afgjort. Både cateringlandsholdet og juniorkokkelandsholdet var tredjebedst ved de fireårlige verdensmesterskaber. Det oplyser Dansk Gastronomisk Union i en pressemeddelelse til Ritzau.

Årets Kok og Tjener 2023 skal findes på Madværkstedet

Den står på ypperlig kulinarisk kunnen og sublim håndtering af de gastronomiske tryllerier, når danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener, til marts løber af stablen i København. Arenaen er messen Madværkstedet, og det er noget, der vækker begejstring hos brancheorganisationen HORESTA, der sammen med 3F arrangerer de indflydelsesrige mesterskaber.

Log ind