Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu er det ét år siden, at Comfort Hotel Copenhagen Airport med 605 værelser officielt blev taget i brug – det er nabo til søsterhotellet, Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport, skriver Standby.

Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn skulle egentlig være åbnet i efteråret 2020, men på det tidspunkt, midt under coronakrisen, var der ikke ligefrem akut behov for flere hotelværelser i København. Så åbningen blev rykket flere gange, og endte så med at blive den 20. maj sidste år.

Jesper Olesen, der er direktør for både Clarion- og Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn, siger til STANDBY.DK:

”Vi startede Comfort den 20. maj sidste år, og det har været lidt af en rutsjebanetur. Vi startede med en belægningsprocent, man nærmest ikke kunne se, til at der i efteråret var fuld fart på med masser af hotelgæster og masser af store events i The Hangar. Så kom der en ny opbremsning i starten af omikron-perioden gennem vinteren, men siden genåbningen og fjernelsen af de sidste restriktioner i februar i år, har det igen buldret og braget. Vi kan virkelig mærke den meget omtalte ketchup-effekt – vi er virkelig gået fra gab til gisp,” siger Jesper Olesen.

Læs hele historien her.

Log ind