Nu er det ét år siden, at Comfort Hotel Copenhagen Airport med 605 værelser officielt blev taget i brug – det er nabo til søsterhotellet, Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport, skriver Standby.

Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn skulle egentlig være åbnet i efteråret 2020, men på det tidspunkt, midt under coronakrisen, var der ikke ligefrem akut behov for flere hotelværelser i København. Så åbningen blev rykket flere gange, og endte så med at blive den 20. maj sidste år.

Jesper Olesen, der er direktør for både Clarion- og Comfort-hotellet i Københavns Lufthavn, siger til STANDBY.DK:

”Vi startede Comfort den 20. maj sidste år, og det har været lidt af en rutsjebanetur. Vi startede med en belægningsprocent, man nærmest ikke kunne se, til at der i efteråret var fuld fart på med masser af hotelgæster og masser af store events i The Hangar. Så kom der en ny opbremsning i starten af omikron-perioden gennem vinteren, men siden genåbningen og fjernelsen af de sidste restriktioner i februar i år, har det igen buldret og braget. Vi kan virkelig mærke den meget omtalte ketchup-effekt – vi er virkelig gået fra gab til gisp,” siger Jesper Olesen.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind