Wonderful Copenhagen, der er et samarbejdsorgan for turismens aktører i hovedstadsregionen, skal have ny formand. Det sker i forbindelse med, at den tidligere danske SAS-direktør Peter Højland har valgt at træde tilbage som formand efter at have varetaget hvervet siden 2014, skriver Standby.dk.

Som afløser er udpeget Jens Kramer Mikkelsen, der nok er bedst kendt som den tidligere socialdemokratiske overborgmester i Københavns Kommune fra 1989 til 2004. Herudover har han været administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn samt for Ørestadsselskabet, der stod for anlæg og drift af metroen samt for planlægningen og udviklingen af Ørestad.

”Det har været en spændende opgave at stå i spidsen for Wonderful Copenhagen de sidste otte år. Først med styrkelse af organisationen efter Eurovision i 2014 kombineret med flot vækst i hovedstadens turisme. Efterfulgt af coronakrisen, milliardtab og et meget stort genopretningsarbejde. Tak til alle offentlige og private samarbejdspartnere, jeg har sat stor pris på samarbejdet. Nu er tiden rigtig til at overlade pladsen til en anden, og det bliver til Jens Kramer Mikkelsen,” siger Peter Højland.

Læs hele historien her.

Log ind