Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Universe er af Visit Denmark i 2021 positioneret som den største attraktion i Destination Sønderjylland og som attraktion nr. 40 på Visit Denmarks nationale attraktionsliste. At Universe har en stor betydning for den sønderjyske turisme, kan også aflæses i den årlige ABS-Analyse som estimerer at oplevelsesparken igen har tiltrukket mere end 100.000 overnatninger til det sønderjyske område, skriver SønderborgNyt.

ABS-analysen (Attraktionens økonomiske betydning for det omkringliggende samfund), er udført i samarbejde med analyseinstituttet Epinion, som har stået for analysen samt valideringen af beregningerne.

“Vi ønsker vækst og udvikling i Sønderjylland via turisme, derfor deltager Universe også som en aktiv lokal turistaktør i arbejdet med at fremme og udvikle turismen i Sønderjylland. Således støtter Universe op om arbejdet i Destination Sønderjylland og deltager i flere samarbejds- og markedsføringsaktiviteter med henblik på at styrke attraktiviteten af og kendskabet til Sønderjylland som en spændende turistdestination”, siger Universe-direktør Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Vestkysten glæder sig over penge fra staten

Det vækker glæder på Vestkysten, at området får ni millioner af de mere end 40 millioner kroner, som staten netop har afsat til primært Kyst- og Naturturismen. Vesterhavets nye direktør håber, at det markerer starten på vedvarende statsstøtte.

Log ind