Om Tour de France i sig selv tiltrækker hovedparten af turisterne som fluepapir, eller om mange alligevel havde tastet Københavns koordinater ind på gps'en i begyndelsen af juli, er svært at skille ad, mener chef for turisme og oplevelsesøkonomi i hotellernes og restauranternes brancheorganisation HORESTA, Annette Hyldebrandt, som glæder sig til weekendens store begivenhed. Det skriver Berlingske.

”Det vil selvfølgelig få en afsmittende effekt på alle de restauranter, barer, cafeer og attraktioner, som ligger i københavnsområdet. Når man rejser efter store events, så pakker man det sammen med andre oplevelser,” konstaterer hun.

Hun mener, at cykelløbet tilføjer et nyt kapitel til fortællingen om Danmark, som vil nå ud til et nyt publikum. Derfor er det ifølge Annette Hyldebrandt også afgørende for omdømmet, at København og de øvrige kommuner viser verden, at Danmark er et lille land, der godt kan stå i spidsen for store begivenheder.

Læs hele historien her.

Krigen rammer turismen i København

Sankt Petersborg er lukket land for turisterne. Det betyder omkring 300.000 færre gæster i København, og deres trecifrede millionforbrug er nu i fare.

Log ind