Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Scandic Hotel overtager den 1. oktober en langtidslejekontrakt på det 132-værelser store Hotel Opus i Horsens, der hidtil har været drevet og ejet af Munkebjerg Gruppen. Når hotellet om lidt mere end tre måneder bliver en del af Scandic-kæden får det navnet Scandic Opus Horsens, skriver Standby.dk.

“Vi har haft en god dialog med Munkebjerg Gruppen og er meget glade for at få muligheden for at overtage dette fantastiske hotel. Vi har i forvejen et godt kendskab til Horsens og regionen, som tiltrækker både forretnings- og ferierejsende, og hvor vi ser en fortsat stærk hotelefterspørgsel. Ved at byde dette nye hotel velkommen til vores familie, ser vi store muligheder for fortsat at udvikle hotelbranchen i området,” siger Søren Faerber, administrerende direktør for Scandic Hotels Denmark.

Scandic har hidtil været repræsenteret i Horsens vis herregårdshotellet Bygholm Park med 142 værelser. Det bliver dog ganske kortvarigt, at Scandic vil kunne tilbyde to hoteller og 274 værelser i Danmarks ottendestørste by, for den 1. januar 2023 overtager Comwell driften af det nuværende Scandic Bygholm Park i Horsens.

Læs hele historien her.

Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic

Driften af et nordjysk hotel skifter nu hænder. Hotellet, som har et helt særligt caribisk tilsnit, besøges flittigt af rejsende og børnefamilier, og i dag drives hotellet af Scandic, men det samarbejde afbryder hotellets ejer nu.

Log ind