Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden, hvor han vil drage stor nytte af sin mangeårige og bredt favnende erfaring. Senest har Ole Olsen været ansat som direktør for Lübker Golf og Spa Resort på Djursland. Han har tidligere haft ledelses- og driftsansvar for Ebeltoft Strand, hoteller i Scandic koncernen og Strawberry Hotels.

Ole Olsen udtaler:

“Det er uden tvivl en inspirerende opgave for mig at få lov at stå i spidsen for et af Danmarks mest ambitiøse kurbadshoteller. Fjordgaarden har særligt de seneste år vist en anerkendelsesværdig udvikling og er i dag et topmoderne og luksuriøst kurbadshotel på meget højt niveau, der sågar netop har vundet prisen som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award. Min fornemmeste opgave bliver først og fremmest at sikre en fortsat vækst og udvikling, og ikke mindst i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere at sørge for, at Fjordgaarden forbliver et flagskib for ro, nærvær og fordybelse. Jeg ser meget frem til at gøre en forskel for alle omkring Fjordgaarden.

Hotel Fjordgaarden har siden 2007 været ejet af familien Stubkjær fra Grindsted, som stadig tager aktiv del i ledelsen gennem arbejde i hotellets bestyrelse. Martin Stubkjær fortæller:

“Vi er meget glade for, at det netop er Ole, der skal overtage roret på Fjordgaarden. Han er en erfaren leder, der i høj grad afspejler og kan videreføre Fjordgaardens værdier. Hotellet har undergået stor forandring de seneste år, med åbningen af ny restaurant samt det nye store kurbad i 2020 og komplet renovering af vores hotelværelser i 2021, og vi er ikke i tvivl om, at Ole kan samle alle disse elementer i en autentisk helhedsoplevelse og sikre Fjordgaarden en endnu lysere fremtid.”

Log ind