Den norske restaurantkæde Lett har bredt sig til Sverige og Danmark og har netop slået dørene op på Vesterbro i København. Her er der fokus på det sunde måltid, og mottoet lyder 'det skal være let at spise rigtigt', skriver Københavnliv.

”Det er et norsk saltbarkoncept, hvor vi serverer det, vi kalder grønt mad, hvor målet er at gøre det nemmere for folk at vælge grøn, sund mad,” fortæller Atle Syversen, markedschef hos Lett.

Udover det skal være sundt at spise hos Lett, skal det også være klimavenligt. Når du bestiller en ret, kan du både se, hvor mange kalorier retten indeholder, men også CO2 udslippet for den enkelte ret. Restauranten på Vesterbro er det fjerde spisested Lett har åbnet i København, og Atle Syversen, oplever, at københavnerne har taget godt imod Lett.

Læs hele historien her.

Krigen rammer turismen i København

Sankt Petersborg er lukket land for turisterne. Det betyder omkring 300.000 færre gæster i København, og deres trecifrede millionforbrug er nu i fare.

Log ind