Koncernen bag restaurantkæden Madklubben kunne gå ud af 2021 med oprejst pande og vækst, selvom restriktioner og nedlukninger gik ud over indtjeningen i flere af kædens restauranter. Det viser 2021-regnskabet for Madklubben Holding ApS, skriver FødevareWatch.dk.

Koncernen oplyser ikke omsætningen, men bruttofortjenesten blev øget til 228,5 mio. kr. mod 142,7 mio. kr. året før. Årsresultatet blev ligeledes løftet fra minus 15,7 mio. kr. i 2020 til et overskud på 7,1 mio. kr. sidste år.

”Årets resultat er på niveau med de forventninger, ledelsen havde ved sidste års regnskabsaflæggelse, hvor der blev forventet et mindre, men dog positivt resultat,” skriver ledelsen anført af adm. direktør Anders Aagaard Jensen i beretningen.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Luksushotel vil fordoble omsætning efter milliontab

”Vi kommer ikke til at tjene pengene ind i min levetid, måske i mine børnebørns,” sagde den farverige norske milliardær Petter Stordalen, da han i 2018 holdt pressemøde om sit kommende flagskib i København, Villa Copenhagen. Det åbnede i juli 2020, midt under coronakrisen, skriver Standby.dk.

Log ind