Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske – og især den københavnske – madscene er under heftig beskydning i en artikel fra Financial Times, men Berlingskes mangeårige madanmelder og redaktør på mad- og vinområdet Søren Frank synes ikke, at det er så sort/hvidt, som mediet fremstiller det, skriver BT.dk.
Han mener, at den samme kritiske artikel kunne laves i mange andre storbyer – eksempelvis London, hvor Financial Times har hjemme. Han forstår dog godt, hvorfor de har valgt at gå i flæsket på København, da det er her, verdens bedste og næstbedste restaurant for tiden skal findes.
”Det, jeg hører og oplever er, at vi (Danmark, red.) faktisk er længere fremme med at forbedre arbejdsmiljøet, end de er mange andre steder,” siger Søren Frank.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024