Lalandia slår dørene op til det tredje ferie- og aktivitetscenter i Danmark torsdag den 9. juni. Feriecenteret er placeret i Søndervig med Vesterhavet som nærmeste nabo. Gæsterne kan se frem til en helt ny Lalandia-oplevelse, som blandt andet rummer en stor Aquadome med 14 forskellige vandrutsjebaner og en Wave-surf bane, og et oplevelsescenter med legeland, Padel tennis, en Sky Rider-svævebane, restauranter og butikker m.m. Det hele fordelt på 15.000 kvadratmeter.

”Der bliver tale om en helt ny Lalandia oplevelse. Hvor de nuværende Lalandia ferie- og aktivitetscentre er præget af et sydlandsk tema, bliver det nye Lalandia i Søndervig tilpasset den vestjyske natur med klitter og smukt dansk terræn, og vi ser utroligt meget frem til at byde gæsterne velkommen i de nye, fantastiske omgivelser på Vestkysten,” lyder det fra Jan Harrit, adm. direktør i Lalandia.

Der bliver på mange måder tale om et grønt ferie- og aktivitetscenter. Hovedbygningerne vil blive integreret bedst muligt i områdets fjord- og klitlandskab med sedum græs på taget, og energiforsyningen til det nye center er holdt i klimavenlige løsninger. Elforbruget vil komme fra danske vindmøller, mens opvarmningen vil komme fra energien fra en stor vandledning, der løber forbi det nye ferie- og aktivitetscenter.

150 nye medarbejdere: Feriecenter opruster

Fericenteret Lalandia i Billund ser frem til en travl sæson. Derfor søger de nu 150 nye medarbejdere, som kan hjælpe med alt fra rengøring og aktiviteter i parken til at stå i fericenterets butikker og reception, skriver Lalandia i en pressemeddelelse ifølge Turistmonitor.

Log ind