Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom regeringen, på trods af stor risiko for en ny coronabølge, ikke mener, at landets erhvervsdrivende bør forberede sig på et vinterhalvår med coronarestriktioner og nedlukninger, er landets hotel- og restaurationsbranche ikke helt beroliget, skriver Børsen.

“Det er selvfølgelig naturligt, at når man har en branche, som har været igennem to år med nedlukninger og restriktioner og tabt 28 mia. kr. i omsætning, så ligger der selvfølgelig en frygt bagerst i hovedet for, at der kan komme en ny bølge,” siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør i HORESTA.

Han tilføjer, at corona må jo på et eller andet tidspunkt blive behandlet som alle andre sygdomme, og nu er det måske på tide, at vi kommer videre.

Læs hele historien her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind