Selvom regeringen, på trods af stor risiko for en ny coronabølge, ikke mener, at landets erhvervsdrivende bør forberede sig på et vinterhalvår med coronarestriktioner og nedlukninger, er landets hotel- og restaurationsbranche ikke helt beroliget, skriver Børsen.
“Det er selvfølgelig naturligt, at når man har en branche, som har været igennem to år med nedlukninger og restriktioner og tabt 28 mia. kr. i omsætning, så ligger der selvfølgelig en frygt bagerst i hovedet for, at der kan komme en ny bølge,” siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør i HORESTA.
Han tilføjer, at corona må jo på et eller andet tidspunkt blive behandlet som alle andre sygdomme, og nu er det måske på tide, at vi kommer videre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny statistik: Boom hos europæiske hoteller
12-08-2022
-
Sinatur bruger kaffegrums til lækre cremer og sæber
12-08-2022
-
Madværkstedet tilbage med nye eventkoncepter
12-08-2022
-
Ny formand for MPI Scandinavia
12-08-2022
-
Første eventbureau med Green Event-certificering
12-08-2022