Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Munkebjerg Hotel er tilbage i hverdagen efter en pandemisk periode, hvor et tocifret millionbeløb nærmest fossede ud af den privatejede pengekasse, der står bag det brand, det populære mødested har udviklet sig til i de senere år, skriver Vafo.dk.

”Vi gik helt sort i marts 2020, da landet lukkede ned. Vi måtte lukke store dele af vores forretning ned, og det fik store konsekvenser for driften. Vi fik den lønkompensation, vi kunne få, men tabte alligevel millioner. Bestyrelsen besluttede at beholde personalet, så der var ingen fyringer. Man var enig om, at det ville være uholdbart at fyre de ansatte, for så ville det blive både meget dyrt og meget svært at etablere en ny organisation, siger direktøren, der i dag stadig har omkring 200 ansatte – det samme antal som før corona-pandemien,” fortæller René Aaby Sørensen.

Han reflekterer mellem dagens møder over en tid, der med et forslidt udtryk bød på udfordringer, der ikke kunne forudses. De kaster stadig skygger over en hoteldrift, der hurtigt kan blive udfordret igen, hvis coronavirussen til efteråret vil lamme landet med en ny bølge. Og så er der lige kommet et par udfordringer til med prisstigninger og personalemangel.

Læs hele historien her.

Log ind