Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

”Men det fungerede simpelthen ikke. Mange gæster har tanken om, at når man reserverer et værelse, er der altid personale til at byde velkommen, og som kan fortælle om hotellet og dets omgivelser, restauranter og seværdigheder, konceptet blev ingen succes,” uddyber Gitte Vanggaard.

Hun fik den 1. juli 2021 gennemført 100 pct. normal hoteldrift igen, og Gitte Vanggaard fik ansat mit eget personale. Housekeeping er nu også hjemtaget. Hotel Frederikshavn er i dag klassificeret gennem HORESTA som et trestjernet hotel med møde og konferencefaciliteter.

Læs hele historien her.

Fortsat turbo på verdens største hotelkoncern

I andet kvartal af sit regnskabsår omsatte Marriott-koncernen for 5,3 milliarder dollars, cirka 38,7 milliarder danske kroner. Det var en stigning på 69,5 procent i forhold til andet kvartal sidste år. Overskuddet steg til 678 millioner dollars, cirka 4,9 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Log ind