Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Coronanedlukninger i restaurationslivet smittede af på bundlinjen hos ejeren bag restaurantkæden Flammen. Det viser 2021-regnskabet for holdingselskabet bag Flammen-restauranterne, Rosendal og Sunddal Holding ApS, fortæller FødevareWatch.dk.

Således landede årsresultatet på minus 3 mio. kr. mod regnskabet for 2020, hvor årsresultatet lød på minus 17,9 mio. kr. Egenkapitalen faldt ligeledes fra 12,1 mio. kr. til 9,1 mio. kr. Selskabets adm. direktør, Piet Klein, tager dog ikke resultatet så tungt, fortæller han til FødevareWatch.

”Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at have et underskud. Men når det er sagt, synes jeg, at vi kommer ud med et ganske fornuftigt resultat,” siger han.

Læs hele historien her.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Log ind