Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronanedlukninger i restaurationslivet smittede af på bundlinjen hos ejeren bag restaurantkæden Flammen. Det viser 2021-regnskabet for holdingselskabet bag Flammen-restauranterne, Rosendal og Sunddal Holding ApS, fortæller FødevareWatch.dk.
Således landede årsresultatet på minus 3 mio. kr. mod regnskabet for 2020, hvor årsresultatet lød på minus 17,9 mio. kr. Egenkapitalen faldt ligeledes fra 12,1 mio. kr. til 9,1 mio. kr. Selskabets adm. direktør, Piet Klein, tager dog ikke resultatet så tungt, fortæller han til FødevareWatch.
”Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at have et underskud. Men når det er sagt, synes jeg, at vi kommer ud med et ganske fornuftigt resultat,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025