Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronanedlukninger i restaurationslivet smittede af på bundlinjen hos ejeren bag restaurantkæden Flammen. Det viser 2021-regnskabet for holdingselskabet bag Flammen-restauranterne, Rosendal og Sunddal Holding ApS, fortæller FødevareWatch.dk.
Således landede årsresultatet på minus 3 mio. kr. mod regnskabet for 2020, hvor årsresultatet lød på minus 17,9 mio. kr. Egenkapitalen faldt ligeledes fra 12,1 mio. kr. til 9,1 mio. kr. Selskabets adm. direktør, Piet Klein, tager dog ikke resultatet så tungt, fortæller han til FødevareWatch.
”Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at have et underskud. Men når det er sagt, synes jeg, at vi kommer ud med et ganske fornuftigt resultat,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025