Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

”De nye værelser er placeret i en historisk bygning med stor betydning for Halberg-koncernen. Det viser endnu engang familiens engagement i Svendborg. Vi har brug for turister for at fortsætte udviklingen i byen,” mener hoteldirektør Tom Pelle Jensen.

Store dele af bygningen er lejet ud til flere forskellige erhverv. Men på 2. sal er de 400 kvadratmeter nu lavet om til helt nybyggede værelser med nye badeværelser, møbler og inventar.

”På fem måneder har vi nået at bygge de her ti værelser helt fra bunden. Det var en stram deadline, men det var vigtigt for os, at værelserne stod klar til Landsstævnet i byen,” fortæller hoteldirektøren.

Fortsat turbo på verdens største hotelkoncern

I andet kvartal af sit regnskabsår omsatte Marriott-koncernen for 5,3 milliarder dollars, cirka 38,7 milliarder danske kroner. Det var en stigning på 69,5 procent i forhold til andet kvartal sidste år. Overskuddet steg til 678 millioner dollars, cirka 4,9 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Log ind