Corona-årene bød på en hård opbremsning for charterturismen. Flere genopdagede i stedet ferie-perler i den danske natur. Flere turistaktører i Vejen Kommune melder også om en fin sommer i 2022, skriver JV.dk.

”Det har været rigtig godt denne sommer i forhold til de sidste par år. Vi har været oppe og vende på en belægning på 96-97 procent,” siger camping-fatter og lejrchef Johan Johansen fra Jels Sø Camping.

Hos Danhostel Rødding Center meldes der også om en fin sæson.

”Overnatningsdelen er fuldt booket, og den er godt med. Besøgstallene i svømmehal og bowling er til gengæld ikke noget at råbe hurra for. I svømmehallen kommer folk mest, hvis vejret ikke lige er til stranden, søen eller noget andet,” siger centerchef Klaus Kjældgaard Svendsen.

Læs hele historien her.

Bornholm: ”Turister sejler og spiser godt”

Det har været et ualmindeligt godt år for de bornholmske havne, og havnefoged Tom Nielsen fra Tejn har haft travlt. Faktisk så travlt, at han slet ikke har haft tid til at køre i sine veteranbiler her i turistsæsonen, skriver TV2 Bornholm. Restauratørerne har også haft et rigtigt godt år målt på omsætning.

VisitDenmark-formand: ”Danmark som Nordeuropas mest miljøvenlige rejsemål”

Regeringens nye turismestrategi har store ambitioner omkring den grønne omstilling. Turisterne skal opfatte Danmark som det mest miljøvenlige rejsemål i Nordeuropa i 2030, og 70% af alle overnatningssteder skal være bæredygtighedscertificerede. Sådan indleder Visitdenmarks formand, Niels Jørgen Jensen, et indlæg på Turisme.nu.

Log ind