Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Man behøver ikke at være i det nye spa-område hos Himmerland i mere end et par minutter, før man er klar over, at det er toppen af poppen, skriver MigOgAalborg. De nye spa-omgivelser både inden- og udendørs er gennemførte helt ned til den mindste detalje.

Himmerland er nemlig i gang med en transformation fra golfhotel med en spa-afdeling til at blive et helhjertet resort for hele familien. Planen er, at det skal være et resort, hvor man stort set kan alt.

Fra golf på de bedste baner, spa på topniveau, lækre hotelværelser og masser af sportsoplevelser.

“Det er en utrolig spændende proces, vi er i gang med og ikke mindst være en del af. Vi skal gå fra den her tanke om at være et golfhotel til at være et stort resort, der har gæster hele året rundt. Det er en kæmpe opgave, fordi vi skal ændre folks opfattelse af, hvad HimmerLand er,” fortæller direktøren Mette Ravn i snakken med MigogAalborg.

Læs hele historien her.

HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på fire år

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

Log ind