Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vesterbros koreanske restaurant Ssam har åbnet endnu en restaurant i Fisketorvet i København, skriver MigOgKbh.dk.
Ssam er inspireret af det moderne, sydkoreanske køkken og streetfood, hvor det er øl og dybstegt kylling, der står først på menuen på rigtig mange restauranter, som koreanerne kalder for Chi-Mek.
Derfor får du selvfølgelig vaske ægte Korean Fried Chicken, som helst nydes med en flaske af den berømte risdrink, Soju, eller en afkølet fadøl.
”Fisketorvet er i gang med en spændende ombygning og har sat et nyt, højt ambitionsniveau for maden i hele centret. Der er i vores øjne basis for et sted med masser af gode oplevelser og endnu mere liv, end der er i dag. Derfor rykker vi i Ssam for første gang ind i et shoppingcenter, og vi ser frem til at tilbyde koreansk mad til københavnere og turister,” siger Jeff Larsen, ejer af Ssam.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024