Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Urtesauna, dampbad og fodbadslounge. Det er nogle af de ting, man kan prøve på egen krop i HimmerLands nye spaområde. Resortet, som Lars Larsen omtalte som sit "himmerrige", indviede i juni det nye spaområde, som byder på en bred vifte af wellness-oplevelser. CEO for HimmerLand, Mette Ravn, fortæller, at der i spaområdet er fokus på netop oplevelser, skriver Nordjyske.dk.

”Der er omkring 15 oplevelser derinde, noget kan man prøve som en del af entrébilletten, og ellers kan man tilkøbe oplevelser og behandlinger derinde. Der er spaoplevelser for kærestepar, der er også nogle enkelte tider til familier,” siger hun.

Blandt oplevelserne finder man såkaldt kryoterapi, hvor kroppen udsættes for kulde ned til -196 grader i få minutter og rasulbehandling, som er et afslappende baderitual med ler. Ifølge Mette Ravn har reaktionerne været gode fra de første spagæster.

Læs hele historien her.

HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på fire år

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

Log ind