Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tivolis gæster fra nær og fjern kan snart se frem til at nyde traditionelle såvel som moderne islandske gourmetretter med udsigt til København. Det sker, når islandske Restaurant Dill med kok Gunnar Gìslasson i spidsen rykker ind i forlystelsesparken i august, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
“Min ambition er at bringe noget unikt og ægte islandsk til København. Dill handler om islandske ingredienser og traditioner serveret på en smuk og elegant måde. Samtidig er målet at skabe en varm, rar og uprætentiøs stemning – et sted, hvor vores gæster føler sig hjemme,” siger Gunnar Gìslasson.
Gunnar Gìslasson har tidligere arbejdet i København sammen med andre præmierede kokke som Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach og Mikkel Maarbjerg. Restaurant Dill modtog i år en grøn Michelinstjerne for sit fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024