Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tivolis gæster fra nær og fjern kan snart se frem til at nyde traditionelle såvel som moderne islandske gourmetretter med udsigt til København. Det sker, når islandske Restaurant Dill med kok Gunnar Gìslasson i spidsen rykker ind i forlystelsesparken i august, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

“Min ambition er at bringe noget unikt og ægte islandsk til København. Dill handler om islandske ingredienser og traditioner serveret på en smuk og elegant måde. Samtidig er målet at skabe en varm, rar og uprætentiøs stemning – et sted, hvor vores gæster føler sig hjemme,” siger Gunnar Gìslasson.

Gunnar Gìslasson har tidligere arbejdet i København sammen med andre præmierede kokke som Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach og Mikkel Maarbjerg. Restaurant Dill modtog i år en grøn Michelinstjerne for sit fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer.

Læs hele historien her.

Log ind