Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Instagram »forandrer det at rejse«, som et verdenskendt magasin har skrevet, og herhjemme bruger VisitDenmark også »meget krudt« på mediet, skriver Berlingske. National Geographic-rejsefotografen Chris Burkard, der i dag har næsten fire millioner følgere på det sociale medie, fortæller:

”Jeg har mødt mennesker, der har rejst til steder på grund af mine fotografier. Det skete ikke for ti år siden.”

VisitDenmark begik i 2019 en rapport om turisters brug af sociale medier og konkluderede dengang, at andelen af udenlandske turister, der brugte sociale medier som inspiration før ferien i Danmark, var mere end fordoblet fra ni til 19 procent på tre år. For danske turister var der tale om en endnu højere stigning fra fire til 18 procent.

Læs hele historien her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

VisitDenmarks adm. direktør takker af efter 12 år

Efter 12 år i spidsen for VisitDenmark takker adm. direktør Jan Olsen af i foråret. Det sker efter et rekordår for dansk turisme, hvor antallet af kommercielle danske og udenlandske overnatninger landede på det højeste niveau nogensinde. VisitDenmark står nu overfor en ny flerårig strategiperiode, og derfor har Jan Olsen sammen med bestyrelsen vurderet, at timingen er rigtig i forhold til at finde en ny adm. direktør, der kan få den nye strategi til at leve langt ud i fremtiden.

Log ind