Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HORESTA har netop kunne fortælle, at maj måned slog alle rekorder for hotelovernatninger i Danmark, skriver Kolding-Netavis.

”Det er fantastisk at være godt i gang igen, men vi mangler de rigtige kolleger til at hjælpe med at betjene de mange gæster. Der er fortsat brug for at regeringen sammen med arbejdsmarkedsparter tager et alvorligt ansvar, der sikrer medarbejdere her og nu til de mange ledige stillinger, samt faglærte tjenere, kokke og receptionister til fremtidens forventningsfulde gæster,” fortæller hoteldirektør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord, i en pressemeddelelse.

Han fremhæver HORESTA og 3F’s fælles Hospitality Career-projekt, der har til hensigt at tiltrække flere unge talenter til hotel- og restauranterhvervets uddannelser, og derefter er fokus ligeledes på at mindske frafaldet på uddannelserne. Det er projekter som Hospitality Career vi skal støtte og udvikle, men vi skal samtidig kigge indad i branchen og se på hvordan vi kan udvikle og tilpasse hverdagen til årgang 2022, skriver hoteldirektøren.

Læs hele historien her.

Log ind