Der står Levi på de store vinduespartier på en hvide bygning i København. Levi bliver navnet på den nye restaurant, der åbner i hjertet af indre by omkring marts i år. Bag restauranten står et erfarent team af restaurantfolk – Peter Trauboth, Jesper Boelskifte, Erik Gemal Witting og Mikkel Glahn, der har en lang fælles historie i Copenhagen Concepts, der blandt andet står bag Bistro Sommelier og MASH, skriver de i en pressemeddelelse.

Den danske topdesigner Johannes Torpe står bag designet af restauranten og er også en del af partnergruppen.

Navnet er en hyldest til den legendariske, italienske grappa-producent Romano Levi, som ifølge Jesper Boelskifte indkapsler alt, hvad de vil med den nye restaurant.

”Grappa er punktummet på det gode måltid i Italien – det er nærmest en religion. Og der er én producent, der gennem de sidste 50 år har skilt sig markant ud fra resten – Romano Levi. Han har status som den bedste nogensinde, og hans historie og tilgang er dybt inspirerende,” siger Jesper Boelskifte, der har haft navnet summende i hoved gennem de sidste 30 år.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Kendt københavnsk kinagrill lukker

Meget snart vil der ikke længere blive langet flæskestegssandwich over disken på den kendte kinagrill Isted Grill på Istedgade i København.

Log ind