Der står Levi på de store vinduespartier på en hvide bygning i København. Levi bliver navnet på den nye restaurant, der åbner i hjertet af indre by omkring marts i år. Bag restauranten står et erfarent team af restaurantfolk – Peter Trauboth, Jesper Boelskifte, Erik Gemal Witting og Mikkel Glahn, der har en lang fælles historie i Copenhagen Concepts, der blandt andet står bag Bistro Sommelier og MASH, skriver de i en pressemeddelelse.
Den danske topdesigner Johannes Torpe står bag designet af restauranten og er også en del af partnergruppen.
Navnet er en hyldest til den legendariske, italienske grappa-producent Romano Levi, som ifølge Jesper Boelskifte indkapsler alt, hvad de vil med den nye restaurant.
”Grappa er punktummet på det gode måltid i Italien – det er nærmest en religion. Og der er én producent, der gennem de sidste 50 år har skilt sig markant ud fra resten – Romano Levi. Han har status som den bedste nogensinde, og hans historie og tilgang er dybt inspirerende,” siger Jesper Boelskifte, der har haft navnet summende i hoved gennem de sidste 30 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkæde tilbage i storform: 17-dobler bundlinje og tjener 261 mio. kr.
30-03-2023
-
Krise på krise gør det svært at betale coronalånene tilbage
30-03-2023
-
Kendt toprestaurant i Vejle får ny restaurantchef
30-03-2023
-
Forretningsmand med lokale rødder vil bygge nyt hotel i Struer
30-03-2023
-
Hotelkæde vil bygge nyt hotel i skov
30-03-2023
-
Sans Souci genåbner med ny indretning og nyt menukort
30-03-2023