Hver uge oplever sushikæden Letz Sushi for tiden mellem 500-700 fraværstimer pga. sygemeldinger, og det har tvunget kæden til at lukke to af kædens 16 restauranter midlertidigt. Det skriver Børsen.

Det betyder i øjeblikket et tab på 200.000 kr. om ugen i tabt omsætning.

"Vi jonglerer rundt med folk, trækker på reserver og betaler overarbejde, hvor det er nødvendigt, til dem, der hjælper med at lukke vagtplanen. Det er ikke uden store udfordringer, vi kommer gennem ugerne," siger Anders Barsøe, adm. direktør i Letz Sushi.

Læs hele historien her.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Pincho Nation klar med nye restauranter i 2023

Pincho Nation har i november åbnet to nye restauranter i Danmark. Begge steder er man kommet godt fra start takket være en stor lokal opbakning og interesse. Blandt andet havde 2.700 i Aalborg og 1.900 i Randers skrevet sig op på prebooking-lister, hvor de kunne få adgang til at booke bord en uge før åbning.

Log ind