Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Udover nedlukninger og afbud har coronakrisen også givet Jesper Koch, der er kulinarisk direktør for Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, andre erfaringer med ind i tiden efter pandemien. Nemlig medarbejderplejen i et fag, hvor tonen ellers traditionelt kan være ret kontant, skriver Finans.dk.

”Coronatiden har skabt stor usikkerhed og bekymring blandt især vores unge medarbejdere. Det er virkelig noget, som jeg og vi har skullet tackle i vores medarbejderpleje. Faktisk har jeg valgt at ansætte en moden medarbejder, der har som primær opgave at sikre, at vores ansatte føler sig trygge i en svær tid,” fortæller Jesper Koch.

Tilbage i 2016 blev Jesper Koch hyret som konceptudvikler for Bitten & Mads Clausens Fond, der er bag industrigiganten Danfoss og havde søsat planer om et luksushotel på havnefronten i Sønderborg. Det udviklede sig til rollen som kulinarisk direktør og en af hovedpersonerne, der tegner hotellet udadtil.

Læs hele historien her.

Log ind