Virksomheder, der rammes af restriktioner og nedlukninger i tilfælde af fremtidige sundhedskriser, bør kunne blive sikret ved hjælp af forsikringsselskaber. Sådan lyder en af de helt centrale anbefalinger i en rapport fra regeringens ekspertgruppe. Siden juni har den drøftet, hvordan virksomheder i fremtiden skal kompenseres, hvis en ny eller lignende krise som covid-19 rammer, skriver Berlingske.

Konklusionerne har allerede mødt hård modstand fra begge sider af Folketinget, men spørgsmålet er, om en sådan løsning i det hele taget er mulig – og om forsikringsmarkedet er klar til at forsikre virksomhederne.

Til Berlingske oplyser Danmarks syv største selskaber inden for erhvervsforsikringer, at de ikke tilbyder dækning af pandemier, og at de heller ikke har i sinde at gøre det.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Luksushotel vil fordoble omsætning efter milliontab

”Vi kommer ikke til at tjene pengene ind i min levetid, måske i mine børnebørns,” sagde den farverige norske milliardær Petter Stordalen, da han i 2018 holdt pressemøde om sit kommende flagskib i København, Villa Copenhagen. Det åbnede i juli 2020, midt under coronakrisen, skriver Standby.dk.

Log ind