Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et nyt accelerationsforløb af Copenhagen Travel Lab, Wonderful Copenhagens enhed for virksomhedsrettet turismeinnovation, søger 25 ambitiøse iværksættere, der vil udvikle nye produkter og services, som kan bidrage til at hjælpe dansk turisme. Målet er at bidrage til en mere digital og bæredygtig turisme.

Der udvælges 25 iværksættere i denne ansøgningsrunde. I får mulighed for at udvikle og teste jeres innovative løsning, mens I får kompetencer til vækst og skalering undervejs. Deadline er søndag d. 23. januar 2022.

Ansøg og læs mere her.

Hvad får I?

I tilbydes et eksklusivt og struktureret udviklings- og læringsforløb på fire måneder, hvor målet er at styrke jeres kompetencer fra idé til prototype og markedsudvikling. Forløbet tilrettelægges med udgangspunkt i jeres virksomheds individuelle behov med sparring og feedback fra et kompetent panel af eksperter og giver jer viden og værktøjer til at skalere jeres virksomhed effektivt. Der er mulighed for at søge kr. 25-50.000 til dækning af udgifter til yderligere ekspertbistand med henblik på at få jeres løsning hurtigere på markedet. Fokus vil være på de udfordringer og behov, I har ift. at tage jeres forretning til det næste niveau gennem kompetenceudvikling af kerneteamet.

Log ind