Fodboldfabrikken og DGI Byen åbner nu op for tre helt nye udendørs fodboldbaner i centrum af København. Efterspørgslen på fodboldbaner på timebasis' er høj, og fra foråret bliver det muligt at tage et spil bold med vennerne eller kollegaerne, i området omkring Kødbyen.                                                                                                                    

DGI Byen har gode erfaringer med udlejning af sportsfaciliteter på timebasis, heriblandt svømning, badminton, bordtennis, bowling og padel. Siden efteråret 2021 har DGI Byen samarbejdet med Danmarks førende udbyder af padel, Match Padel, omkring udlejning af udendørs padelbaner, med samme gode beliggenhed som de kommende fodboldbaner. På baggrund af det, forventer kommerciel direktør i DGI Byen, Kevin Helsinghof, at fodboldbanerne bliver taget godt imod: 

”Vi oplever en rigtig stor efterspørgsel på idrætsfaciliteter i Hovedstadsområdet, og vi er meget glade for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, som mødested for sport, fritid og kultur. Siden vi slog portene op til vores unikke padelbaner i efteråret, har vi oplevet en overraskende stor belægning, som vi tolker som et enormt behov for den fleksibilitet, som udlejning af sportsfaciliteter på timebasis, med god beliggenhed, giver,” fortæller Kevin Helsinghof og fortsætter. ”Vi tror på, at vi med vores helt unikke placering, i centrum af København, bliver det helt oplagte sted at tage hen for venner, familier og kollegaer, når de skal bevæge sig og hygge sig over et spil bold.” 

Læs hele historien her.

Log ind