Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De to tragiske og uhyggelige sager i Aalborg, hvor en 22-årig kvinde i sidste weekend blev taget op af en bil og dræbt, da hun var på vej hjem efter en glad nat i byen, og en 21-årig mand menes omkommet i Limfjorden efter en bytur, skal nu føre til, at trygheden i forbindelse med at gå i byen og more sig i Koldings natteliv får et grundigt serviceeftersyn, skriver Frdb.dk.

Det mener direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, der beder om at få sagen på dagsorden i det førstkommende møde i Bevillingsnævnet, hvor han repræsenterer Business Kolding.

”Jeg synes, det er rigtig, rigtig vigtigt, at vi får den her snak. Vi bliver nødt til at sætte fokus på problematikken og komme hele vejen rundt, så vi er sikre på, at vores unge kommer ud i et trygt natteliv,” siger Peder Madsen.

Peder Madsen vil blandt andet have en status på, hvordan Natteravne-ordningen fungerer, og om der er behov for, at den bliver understøttet på den ene eller anden måde.

Læs hele historien her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind