De to tragiske og uhyggelige sager i Aalborg, hvor en 22-årig kvinde i sidste weekend blev taget op af en bil og dræbt, da hun var på vej hjem efter en glad nat i byen, og en 21-årig mand menes omkommet i Limfjorden efter en bytur, skal nu føre til, at trygheden i forbindelse med at gå i byen og more sig i Koldings natteliv får et grundigt serviceeftersyn, skriver Frdb.dk.

Det mener direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, der beder om at få sagen på dagsorden i det førstkommende møde i Bevillingsnævnet, hvor han repræsenterer Business Kolding.

”Jeg synes, det er rigtig, rigtig vigtigt, at vi får den her snak. Vi bliver nødt til at sætte fokus på problematikken og komme hele vejen rundt, så vi er sikre på, at vores unge kommer ud i et trygt natteliv,” siger Peder Madsen.

Peder Madsen vil blandt andet have en status på, hvordan Natteravne-ordningen fungerer, og om der er behov for, at den bliver understøttet på den ene eller anden måde.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind