Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Havkatten i Hals går nye tider i møde. Indehaver Allan Thykjær har ansat Frederik Bøgh Bisgaard som køkkenchef, mens han selv fremover vil koncentrere sig om at betjene gæsterne i selve restauranten. Og fredag 25. februar er Havkatten så klar til at åbne igen efter vinterpausen. Det bliver samtidig i en helt ny indpakning, skriver Ligeher.nu/Brønderslev.
Restauranten er nymalet og der er nyt inventar, service og pynt.
”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkomne,” lyder det fra Allan Thykjær, der har stået i spidsen for stedet siden 1997.
Dermed har indehaveren i år også 25-års jubilæum i denne rolle. Dog begyndte han allerede som kok på Restaurant Havkatten i 1993.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Brøchner Hotels åbner nyt hotel opkaldt efter grundlæggeren
11-11-2025
-
Sunset Boulevard-direktør stopper efter 12 år
11-11-2025
-
HORESTA: Region Sjælland i front på hotelovernatninger i september
11-11-2025
-
Marriott og CodeNode indgår nyt konferencesamarbejde i København
11-11-2025
-
Bone’s vil udvide med nyt koncept på tidligere Jensens-lokationer
11-11-2025
-
Isbar med kunst og arktiske cocktails åbnet midt på Strøget
11-11-2025
-
Strammere regler for korttidsudlejning får opbakning fra ejendomsbranchen
11-11-2025