Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bookingplatformen CoolCopenhagen er et eksempel på en branche, der står sammen. Platformen er stiftet af hotellerne Guldsmeden Hotels, Absalon Hotels, Arthur Hotels og Hotel SKT. Annæ. Indtil videre dækker CoolCopenhagen over 10.000 værelser i København.

CEO for CoolCopenhagen, Inge Sommer forklarer:

”CoolCopenhagen er et bookingsite, der samler hoteller, restauranter og oplevelser i København, og adskiller sig overordnet fra de andre kendte online booking-sites ved, at alle vinder. For de rejsende bliver platformen en transparent ’one stop shop’ for planlægning og booking af rejser til København, uden nogle skjulte udgifter. Platformen tilbyder alle steps af den indledende gæsterejse frem til bookingøjeblikket. Det vil sige inspiration, research og booking.”

Læs hele pressemeddelelsen her.

Iværksættere vil skabe Airbnb for møde-, konference- og selskabssteder.

Tre århusianske iværksættere har skabt søgemaskinen Eventbutler.dk, som har til hensigt at bliv møde- og eventbranchens svar på Airbnb. Virksomheden vil hjælpe private danskere og virksomheder i alle størrelser, når de skal finde og booke bl.a. bryllupper, julefrokoster, mødelokaler og større konferencer, skriver Avisen.dk.

Log ind