Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En række af landets dygtige kokkeelever havde sidste uge i november sat hinanden stævne på Vejrø Resort på den lille private Vejrø. Grundet til mødet var en kokkekonkurrence, hvor de unge talenter skulle forsøge at begejstre 47 gæster og dommere med en ret baseret på friske, lokale råvarer, skriver Din Avis Randers.

To af deltagerne var kokkeeleverne fra Hotel Randers, Quynh Tran og Maria Trangbæk, der havde taget den lange vej til Vejrø. Det skriver Hotel Randers i en pressemeddelelse. Sagt på kokkefagsprog var opgaven at lave en "salt mellemret" med afsæt i en lys fisk.

Maria Trangbæk lavede stegt slethvar og vandt på imponerende vis førsteladsen i konkurrencen og fik rosende ord med fra dommerne. Direktør for Hotel Randers, Sven N. Eskildsen, var stolt af de dygtige kokkeelever.

”Jeg synes det er fantastisk, at vi kan fostre superdygtige talenter. Det er vigtigt for hotel- & restaurationsfaget, at vi kan give mulighed for, at unge kokke kan dyrke deres passion for at lave god mad,” udtaler han i pressemeddelelsen.

Log ind