Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

DGI Byen har stort fokus på kundeoplevelsen, og med udnævnelsen af Hancy Anna Djurhuus til divisionsdirektør for B2B-området har man samlet alle funktioner, der har med erhvervskunder at gøre i en enhed.

Hancy Anna Djurhuus vil i sin nye rolle have fokus på at udvikle en endnu bedre kunderejsen for DGI Byens erhvervskunder, så der skabes endnu mere unikke oplevelser. Ifølge den nye divisionsdirektør ønsker DGI Byen at være sparringspartner og rådgive kunderne fra planlægning til afholdelse af alt fra møder og konferencer i CPH Conference til store events i fx Øksnehallen.

Udnævnelsen af Hancy Anna Djurhuus til Division Director for B2B-området sker som en del af en organisationsændring i DGI Byen, der har til formål at samle alle vigtige funktioner omkring kunderne, så alt fra planlægning til eksekvering af små og store arrangementer er en ekstraordinær oplevelse for kunderne. Til at drive udviklingen sammen med hende har Hancy Anna sammensat et nyt og passioneret team af interne talenter.

Hancy Anna har været hos DGI Byen i de sidste tre år, og kommer fra en stilling som Head of Strategic Sales & Customer Care. Ifølge hende vil det gøre en kæmpe forskel for kunderne, at alt, hvad der har med arrangementer at gøre, nu er samlet i et område:

”Vi oplever, at kunderne ønsker overblik og så nem adgang til os som muligt, og så vil de gerne bruge vores ekspertise og vores erfaringer, når de skal planlægge og afholde både små og store arrangementer hos os. Vi ved, at alle trin inklusive salg, produktionen og selvfølgelig madoplevelsen er vigtige parametre i den samlede kundeoplevelse. Ved at samle salg og produktion i en one-team-approach, er vi i stand til at give kunderne den bedste kunderejse og det bedste overblik,” siger Hancy Anna Djurhuus.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind