Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et lille siderum i køkkenet på Raadhuus Kafeen i Aarhus spuler Liudmyla Stoliar tallerkener, glas og bestik. For mindre end et år siden var den økonomiuddannede ukrainer marketingspecialist i Kharkiv. Som for millioner af ukrainere har krigen vendt op og ned på hendes tilværelse, og hun glæder sig nu over sin køkkentjans, hvor næste mål er at komme til at arbejde med maden, skriver Jyllands-Posten.

”Jeg er så glad for at være her. Danskere er dejlige mennesker. Folk er venlige og hjælpsomme, og her i køkkenet er der en god atmosfære. Mit arbejde betyder, at jeg kan sende penge hjem til min 23-årige søn og mor på 80 år, som er blevet tilbage. I pauserne laver vi sjov og griner. Det er meget vigtigt at holde sig i gang og samle noget positiv energi, så vi kan sende stærke tanker og optimisme hjem til dem, som kæmper for at jage besætterne ud,” fortæller kvinden.

Læs hele historien her.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind