Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et lille siderum i køkkenet på Raadhuus Kafeen i Aarhus spuler Liudmyla Stoliar tallerkener, glas og bestik. For mindre end et år siden var den økonomiuddannede ukrainer marketingspecialist i Kharkiv. Som for millioner af ukrainere har krigen vendt op og ned på hendes tilværelse, og hun glæder sig nu over sin køkkentjans, hvor næste mål er at komme til at arbejde med maden, skriver Jyllands-Posten.
”Jeg er så glad for at være her. Danskere er dejlige mennesker. Folk er venlige og hjælpsomme, og her i køkkenet er der en god atmosfære. Mit arbejde betyder, at jeg kan sende penge hjem til min 23-årige søn og mor på 80 år, som er blevet tilbage. I pauserne laver vi sjov og griner. Det er meget vigtigt at holde sig i gang og samle noget positiv energi, så vi kan sende stærke tanker og optimisme hjem til dem, som kæmper for at jage besætterne ud,” fortæller kvinden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024