Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med lige nu 67 medlemmer fordelt mellem kroer, hoteller, slotte og badehoteller i Danmark, er Small Danish Hotels største hotelkæde i Danmark. Torsdag oplyste Small Danish Hotels og Best Western, at de indgår samarbejde på det danske marked om salgskanaler og markedsføring, hvilket forventes at give dem ”mere muskelstyrke på markederne og tiltrække nye målgrupper.” Men det slutter ikke her, siger Finn Kræfting, administrerende direktør for Small Danish Hotels til Standby.dk:

”Nyheden med Best Western er blot én nyhed i forhold til den kursændring, Small Danish Hotels er i gang med. Et væsentligt element i strategien er organisk vækst i form af et stigende antal medlemshoteller, men også vækst gennem samarbejde og alliancer med andre kæder. I det forløbne år er det gået rigtig godt med begge dele. Vi har fået syv nye medlemshoteller og et ellers udmeldt medlem ønskede at blive,” siger Finn Kræfting.

SDH-medlemmer forventes at kunne få via aftalen med Best Western, siger han: ”Vores estimater siger i grove træk 10-20 procent.”

Læs hele historien her.

Log ind