Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ny beskatning af alkohol i Storbritannien er lagt på is det næste halve års tid for at hjælpe en presset bar-, producent- og restaurationssektor. Den britiske regering har varslet et nyt, forsimplet afgiftssystem, men holder nu igen med stigninger for at hjælpe sektoren på fode igen efter nogle barske år. Det skriver Fødevarewatch, som citerer The Guardian. 

Senest har inflationen og de mange strejker i den britiske transportsektor, hvilket påvirker rejseaktiviteterne, ramt pubber, restaurationer og dermed også producenter af øl, spiritus og cider i landet i årets mest travle periode. Derfor udskydes planerne for højere afgifter til sensommeren næste år.

Læs hele historien her

Sticks'n'Sushi klar til at udvide deres britiske forretning

Sticks'n'Sushi indtog London for første gang i 2012 og har med sine nuværende 10 restauranter i og omkring den engelske hovedstad konsolideret sin plads som en favorit på den britiske sushiscene. Nu kan de britiske sushiselskere se frem til den karakteristiske Sticks'n'Sushi-oplevelse i helt nye omgivelser med lanceringen af mindst to nye restauranter i 2023, skriver FødevareFokus.dk.

Britisk restaurantionssektor under pres fra flere sider

Med færre penge på lommen er et besøg på en bar eller restaurant lettere at skære bort. Derfor rammes de britiske pubber og spisesteder i højere grad nu, hvor økonomien strammer til og antallet af konkurser stiger. Det skriver britiske CityAM ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind