Med foreløbig 65 medlemmer i form af kroer, slotte, badehoteller, herregårde og hoteller i hele Danmark, er samarbejdsorganisationen Small Danish Hotels den største hotelkæde i Danmark. Nu vil Small Danish Hotels forstærke sin markedsprofil, siger Finn Kræfting, der i februar tiltrådte som ny administrerende direktør, til Standby.dk.

Til at hjælpe kæden har SDH indgået kontrakt med reklamebureauet Superego med kontorer i Horsens og Holstebro. Superego skal hjælpe SDH med udvikling af ”opstrammet visuel identitet og kommunikation.” Ligeledes skal reklamebureauet at arbejde med SDH’s overordnede og generelle visuelle og kommunikative fremtoning, som led i en ny vækststrategi for kæden, oplyses det.

Guldsmeden Hotels kobler sig igen på Booking.com

Den danske kæde af boutiquehoteller Guldsmeden Hotels hev flere af sine københavnske hoteller af Booking.com for to år siden. Guldsmeden Hotels må nu bide i det sure æble og kobler de af sine hoteller, der ikke er på Booing.com, på portalen.

To nye medlemmer hos dansk hotelkæde

Antallet af kroer, hoteller, slotte og badehoteller er nu oppe på 67 hos Small Danish Hotels efter optagelse af yderligere to medlemmer, skriver Standby.dk. Den store danske hotelkæde oplyser således, at Vindeballe Kro midt på Ærø og Hotel Pinenhus ved Limfjorden er blevet optaget i kæden, der udelukkende rummer privatejede overnatningssteder.

Log ind